A lakásokról

A lakópark I. ütemének lakásai DK-i, illetve D-i tájolásúak.
Az 1. és 2. épületben a 10 lakáshoz épületen belül 7 db - lakásoktól független - tároló helyiség, 2 db garázs, és 9-10 (+2)* db szabadtéri parkolóhely tartozik.
*(a garázsok előtt)
A 4. sz. épületben a 10 lakáshoz 7 db - lakásoktól független - tároló helyiség és 4 db garázs, és 10 (+ 4) db szabadtéri parkoló tartozik.
A szabadtéri parkolók az épületek bejárata környékén - 5-15 m-es távolságban - találhatók. Ezeket a parkolókat külön kell megvásárolni, áruk a táblázatban található.

A lakópark II. ütemének építése 2015 szeptember 21. kezdődött meg. Ebben az ütemben 33 lakás és 9 garázs épül meg 2016 december végéig. A III. ütemben 41 lakás 13 garázs épül meg 2017 végéig.

Minden lakásegységnek van A és B típusú alaprajzi változata, melyből az A típus kevesebb darabszámú, de nagyobb alapterületű szobákat, a B pedig több, kisebb alapterületű hálószobát feltételez. Különbség lehet még a közlekedő -, és vizes helyiségek, valamint a lakáson belüli tároló (gardrób, vagy kamra) méretében, kialakításában.

Minden lakásegységhez tartozik; előtér, egy nagyobb szoba (nappali szoba) - jórészt amerikai - konyhával, valamint ezen felül 0-1-2 vagy 3 db hálószoba, külön WC, fürdőszoba. Egyes lakásalaprajzok kamrát, és/vagy gardrób helyiséget is tartalmaznak.
Ezen felül minden lakáshoz burkolt terasz tartozik, a földszinti lakószinten kertkapcsolattal, a felsőbb szinteken az egyes lakásokhoz tartozó kisebb-nagyobb zöldtetőkkel, tetőkertekkel. A teraszok árnyékolását részben épületszerkezettel, részben növénnyel befuttatható pergolás árnyékolóval biztosítjuk.