Üdvözlöm!

Piedl György, beruházó

Piedl György vagyok, a 2000-ben alapított és azóta is eredményesen működő Pauer Kft. 100%-os tulajdonosa. Immár több mint 25 éve foglalkozom beruházásokkal, azon belül is ingatlan beruházásokkal. Hogy miért is fontos információ ez Önnek? Mert a Diós Öko-lakópark beruházó/kivitelezőjeként én felelek az Ön által megvárásolni kívánt ingatlan minőségéért.

Ezt a minőséget pedig, a folyamatos és szigorú minőségellenőrzésen kívül, eddigi sikeres beruházásaink, és az eddigi ügyfeleink maximális elégedettsége is szavatolja önnek. Csak néhány példa az eddigi beruházásainkból: Zircen a St. Hubertus Patika épülete, a balatonalmádi építőanyag kereskedés bemutatóterme, a veszprémi Skoda szalon, családi házak a Veszprémi Baláca soron, Szentkirályszabadján és Balatonalmádiban.
Ezekről képek a Galéria / Referenciák menüpont alatt láthatóak.

A cégcsoporthoz tartozik a veszprémi Skoda szalon, a balatonalmádi építőanyag kereskedés (mely a Huf-Bau Franchise rendszer tagja) és az ajkai kamionmosó is.

A kivitelezés minőségére, a befejezés határidejére, valamint az utólag esetleg fellépő problémák kezelésére a garanciát az biztosítja, hogy a beruházás és a kivitelezés is hosszú évek óta működő, megbízható, leellenőrizhető cégekhez kapcsolódik.

Ha bármilyen problámája, vagy kérdése lenne a Diós Öko-lakóparkkal kapcsolatban, keressen engem személyesen!